De Bloei

18.9.16Hoewel ik in augustus alweer verlang naar de herfst, bij een hittegolf functioneer ik gewoon niet lekker, vind ik het toch echt prachtig wanneer de planten in de tuin optimaal bloeien. Hadden wij voorheen een groot balkon, het doet toch echt ver onder voor een tuin. Logisch, lijkt me, voor de meeste mensen.Ook de planten doen het er uiteraard stukken beter dan in een pot op het balkon. Meer aarde onder de voetjes is een stuk prettiger en daarbij kan je ze ook veel gerichter neerzetten. Halfschaduwplanten, schaduwplanten en al die termen, je kent het wel. Het is een feestje om te zien hoe de dieren buiten ook genieten van alles wat bloeit. Wat dat betreft is de zomer zo verkeerd nog niet. Maar ik blijf toch een herfst | winter 'meisje'. En stiekem geniet ik eigenlijk nóg meer van alle vogels die straks weer komen snoepen van het door ons gestrooide zaad en oude boterhammen. Nog héél even geduld...

You Might Also Like

0 reacties

Subscribe