Herfst

22.9.16


Vandaag begint de herfst. Vanmiddag om precies te zijn. Nu hopen dat het weer er ook snel in meegaat. Ik houd ervan, van de herfst. Buiten mooie natuurschatten zoeken, lekker diep in je jas duiken en binnen wordt het er extra gezellig met het vuurtje van de open haard. Het geluid van de regen klinkt voor mij bijna als de mooiste muziek ooit gemaakt en ook een ritje op de fiets door die druppels krijgt mij niet somber.


Voor mij niks 'heerlijk nazomeren'. Herfstachtige taferelen, dat is wat ik wil. Het weer appje op mijn telefoon laat me zien dat ik nog even geduld moet hebben. Helaas. Maar vol goede moed zal ik elke dag kijken of het frissere weer er binnenkort aan komt. En wanneer het zover is, ga ik genieten als een malle. Driemaal hoera voor de herfst. 'Hoera, hoera, hoera!'

You Might Also Like

0 reacties

Subscribe