Moving Slowly

6.9.16


Moving Slowly. Mijn nieuwe blog. Ja, je leest het goed, 'nieuwe'. Want ik was al eens eerder aan het bloggen geslagen. Maar ik vond de stijl van dat blog niet meer goed bij mij passen en ook het bloggen an sich had ik wel gezien. Maar het begon weer te kriebelen.

Zo ontstond Moving Slowly. Een paar dagen geleden blogde ik weer voor het eerst sinds jaren. Ik koos voor deze blognaam omdat dit een plekje zal worden waar je voornamelijk zal lezen over mijn favoriete dingen die wat ontspanning in mijn leven brengen. Maar ook omdat ik behoorlijk tegen het beeld 'we moeten druk druk druk zijn anders horen we er niet bij' aanschop.

Ik wil hier een gezellig en relax plekje van maken. Kom je nog eens langs?

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ja hoor, ik ben van het eind tot het begin langs gekomen. Leuk. Misschien ken ik je oude blog? Wat is de naam?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel voor je reactie, Jeanette! Leuk dat je heel mijn blog bekeken/gelezen hebt. :) Mijn vorige blog heette Forms & Finds.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe