Vintage a Go Go

26.9.16Ik denk dat ik het elke dag wel zou kunnen. En zou wíllen. Naar een kringloopwinkel gaan. Stiekem zijn het mijn favoriete winkels. Waar kledingwinkels mij veelal frustreren omdat ik een dikke haat heb aan passen, je moet immers maar hopen dát het past en leuk staat, loop ik altijd über vrolijk een kringloopwinkel uit. Bij elk bezoekje neem ik wel iets mee naar huis dus wanneer dat dagelijks zou gebeuren vrees ik toch wel dat ons huis op een gegeven moment echt zou gaan dichtslibben.


Het is bij mij niet alleen de blijdschap wanneer ik iets ontzettend leuks vind. Het is ook elke keer die spanning, die onwetendheid van wat er nou daadwerkelijk bij die ene kringloopwinkel 'te halen' is. Dat maakt het aantrekkelijk en 'fun'. Ik blogde eerder al over mijn vintage mokken verzamel tic. Maar ook oude borden in vele maten vinden hun weg naar ons huis. Meubels, kinderboeken, bloempotten en vazen zijn bij mij ook erg geliefd. Gut, ik krijg weer helemaal zin om te gaan.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Mooie foto's. Ik vindt de houten borden en lepels mooi! Daar kijk ik momenteel naar uit als ik naar de kringloop ga. Ik ga wel minder dan vroeger maar dat is alleen maar beter :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Afke! Het kan verslavend werken hè, die kringloopwinkels?! :)

      Verwijderen

Subscribe