Zoet houdertje

30.9.16Toen ik 'm op een dag in een kringloopwinkel zag staan vond ik 'm meteen prachtig. Dat hout, glas en die mooie porseleinen lepeltjes. Ik val daar wel op. Maar tja, wat kan ik ermee? Wat ís het eigenlijk? Ik maakte mijn rondje door de winkel af en liep weer naar buiten. Eenmaal thuis sloeg ik aan het googlen want wát het ook was, het bleef in mijn hoofd hangen. Nu denk ik dat het een oud jam setje is. Leuk, maar niet iets wat je continu op tafel laat staan. Dat zou een paradijsje zijn voor de fruitvliegen.


Een paar weken later was ik weer in die ene kringloopwinkel. Onmiddellijk liep ik naar het meubel waar het, waarschijnlijk, jam setje destijds in stond. Weg. Balen dat ik deed. Had ik 'm ook maar meteen mee moeten nemen. Maar onderweg naar buiten zag ik 'm opeens vanuit mijn ooghoeken op een hele andere plek staan. Hebben! Wat was ik blij. En nog steeds.

Nu pronkt ie bij ons in de woonkamer en mag ie ons voorzien van zoetigheid in de koffie en thee. Staat echt reuze gezellig. Bijna jammer dat ik zelf thee en koffie zonder suiker drink.

You Might Also Like

3 reacties

 1. Hoi Chantal, wat een leuke blog heb jij. 'k ben net als jij dol op kringloopwinkels maar ook op brocante markten (hier in Frankrijk). Dit setje is in ieder geval een super vondst. Groetjes Alet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Alet, bedankt voor het complimentje en super leuk dat je me volgt. :) Jij zit helemaal op je plek dan hè, met de hoeveelheid aan brocante in Frankrijk. Super!

   Verwijderen
 2. Ik weet vaak thuis pas wat ik graag wilde hebben. Wat fijn dat het prachtige setje alsnog met je meeging <3

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe