Dagdromen

30.10.16
In mijn dromen wonen wij ergens achteraf. Maar dan ook écht achteraf. Waar andere mensen een flink stuk bij je vandaan wonen. In een knus huis met een serre. Een serre waar onze dochter gezellig aan een tafeltje kan tekenen. Waar ik heel veel planten kweek en waar ik met manlief de lekkerste kopjes koffie drink.Door het raam zouden we alleen maar natuur zien. De meest prachtige bomen, vooral naaldbomen, en de mooiste planten en struiken. We zouden elke dag een flinke wandeling kunnen maken in onze 'achtertuin'. Want in mijn dromen is het bos op steenworp afstand natuurlijk. De seizoenen herfst en winter zouden elkaar constant afwisselen. We zouden ons lekker dik aankleden en bij thuiskomst altijd de open haard aansteken.
Waar we nu wonen, daar hebben we het absoluut niet slecht. Het is hier goed toeven en een groot verschil met het leven in de grote stad waar we hiervoor woonden. Wilde ik vroeger graag de drukte om me heen hebben, het kan me nu niet rustig genoeg zijn. Niets verandelijker dan de mens toch?!De foto's zijn afgelopen vrijdag gemaakt. Toen we weer een, voor ons, nieuw stukje natuur opzochten. Ook hier word ik dolgelukkig van hoor. Maar wat is dat fijn, dat dagdromen. Wie weet komt het er ooit van. Wonen in een huisje achteraf. In Scandinavië misschien? Ik zou geen bezwaar maken.

You Might Also Like

10 reacties

 1. Hier ook zo'n droom :) Mooie herfstige fotos trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat zou dat heerlijk zijn hè?! :) Dank voor het compliment!

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige herfstdroom...
  Fijne week
  Manon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Manon, ik wens jou ook een mooie (rest van de) week!

   Verwijderen
 3. Wat zou het mooi zijn als je droom ooit uit mag komen! Tot die tijd lekker vaak het bos opzoeken. Je foto's zijn weer zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat je altijd dromen blijft houden en dat er wensen in vervulling gaan. In de praktijk is 'buiten' wonen (ook) hard werken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe