Ditjes & Datjes

10.10.16


Een tijdje geleden maakte ik voor dochterlief dit schaaltje van Nijntje. Hoewel ze nu eigenlijk doller is op 'Het Zandkasteel' vind ze 'm toch hartstikke leuk. Voor de kenner: Een Sassa of Toto maken is een heel ander verhaal dan Nijntje, toch?!

Hoe dan ook, ik maakte het van klei wat aan de lucht droogt. Om precies te zijn de Creall Do & Dry klei van de Action. Als mal gebruikte ik een fijn formaat schaaltje uit onze kast en 'plakte' daarna de oortjes erop. Daarna was het wachten geblazen. Eenmaal hard gaf ik 'm een laagje vernis en toen dat droog was kreeg het konijnen grietje een gezichtje.

Nijn is heel handig voor kleine ditjes en datjes. In ons geval zijn dat de elastiekjes en haarspeldjes. Iets waarvan ik ladingen koop maar ik zweer dat we hier ongedierte hebben die dit spul opeet. Dat moet wel. Misschien had ik toch niet zo'n lief uitziend schaaltje moeten maken maar meer iets wat afschrikt.


You Might Also Like

2 reacties

Subscribe