Dol op groen

6.10.16Bij ons thuis hebben we heel veel planten. Ze staan echt werkelijk waar door de hele woonkamer heen. Op de bijgevoegde foto's is maar een klein deel te zien. Zoals je kan zien staan ze ook volop in de keuken. Verder staan ze nog in de hal, op het toilet, de badkamer en op onze slaapkamers. Ik zou niet meer zonder ze kunnen en vraag me soms ook af hoe het ook alweer was zónder al deze planten. Dan moet het toch wel über saai geweest zijn, denk ik nu. Oké, dat was het vast niet natuurlijk maar een stuk leger in huis was het toen sowieso wel.

Ik ben er ook flink druk mee. Uiteraard geef je ze water. Maar wat dacht je van snoeien en verpotten?! De planten op een betere plek zetten wanneer blijkt dat ze het niet zo naar hun zin hebben op hun huidige plek?! Daarover gesproken...gisteren vond het grote 'geef de plant ook in de winter een fijn huis' spektakel plaats. Omdat ook wat vensterbanken vol staan met planten en ik me al schuldig maak aan de CV opstoken, vermoedde ik zo dat niet al mijn groene vrienden dat even leuk vonden. Het kostte even wat moeite maar met wat heen en weer geschuif staan de planten allemaal op hun plek. Kan ik zonder zorgen de CV nog een graadje hoger zetten.You Might Also Like

1 reacties

  1. Fijne groene gezellige hoekjes.
    Prachtig ook op de piano met de mooie poster erboven.
    Altijd mooi gevonden dat je vanaf het aanrecht naar buiten kunt kijken!
    Fijne dag daar.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe