Grijs

15.10.16


Zaterdag. Het is weekend. Het is grijs en het regent. Een grauwe ochtend. Ik hou ervan! Morgen wordt het raar warm voor de tijd van het jaar. Dat vind ik maar niks. Ik ben dol op kou, grijze luchten en regen. Voor velen klinkt dit misschien raar maar ik word daar echt heel gelukkig van. Ik krijg er een behaaglijk gevoel van. Ik vond een mooie quote online:

"It's fascinating how rain changes our emotions.
Makes us feel either sad or happy or cozy
or nostalgic. A few consecutive drops of water have the
power to cleanse the Earth and our souls."
                                     bron

Mooi toch?! En zo is het maar net. Heb een fijn weekend.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Als het regent en/of grijs weer is maak ik het wel zo gezellig mogelijk in huis. Ik hou van kaarsen en de open haard. Extra kussens en een plaid op de bank. Maar geef mij maar de zomer en lente met lekker veel zon. Daar fleur ik echt van op. X

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe