Ontspanning

13.10.16


Gisteravond besloten we ons eerste haardvuurtje van dit seizoen te stoken. Als klein meisje was ik altijd al onder de indruk van vuur en stak ik vaak al heel vroeg in de avond alle kaarsjes in mijn ouderlijke woonkamer aan. Vrees niet, ik heb verder nooit een andere drang gehad dan gezellig kaarsjes aansteken. Maar mijn pret was wel extreem groot toen we dit huis met open haard kochten. Nog steeds hebben we er ontzettend veel plezier van. Het is ook zo ontspannend.


Kaarsjes aansteken doe ik overigens nog steeds graag. Het liefst die van Yankee Candle. Mocht je deze nog niet kennen, dit merk is echt een aanrader. Ze geven ontzettend goed geur af en branden ook nog eens super lang. Ik koop altijd 'votives' zodat ik regelmatig een nieuwe geur kan branden en niet wekenlang dezelfde geur heb. Mijn favorieten komen uit de 'Food & Spice' of 'Festive' serie.

Dochter op bed, haardvuurtje aan, een lekker geurend kaarsje branden en dan als kers op de taart een super spannende serie kijken met manlief. Het liefst een Scandinavische. Mijn 'all time favourite' blijft nog altijd The Bridge (Broen | Bron). Een Deens | Zweedse productie om je vingers bij af te likken zó ontzettend spannend. Helaas hebben we alle seizoenen vorig jaar al gekeken maar gelukkig ontdekken we nog veel andere leuke series. Met nog wat lekkers erbij, en al het bovengenoemde, daarmee komen wij de herfst-en winteravonden wel door.

P.s.: Luister op You Tube of Spotify eens naar 'Hollow Talk' van Choir of Young Believers. Dit is de titelsong van The Bridge. Echt een prachtig kippenvel nummer, vooral na de derde minuut. Ja, ik ben fan, gróót fan.

You Might Also Like

3 reacties

 1. Een fantastisch nummer! Sinds mijn eerste zwangerschap, 18 jaar geleden, lees ik geen spannende boeken meer en heb ik moeite met spannende films/series. Ik ben een watje geworden en dat vind ik niet erg. Mijn man daarentegen heeft ook enorm genoten van The Bridge.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn genoeg andere leuke dingen om te doen toch?! :) Ik las dat er een 4e seizoen van The Bridge komt. Maar pas in 2018.... :/

   Verwijderen
 2. De open haard is hier nog niet aan geweest ook al zal dat niet lang meer duren. Zo fijn!!!!!
  Die serie ken ik niet, 'k zal er eens op letten nu.

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe