Plaatjes kijken

27.10.16


Ik lees eigenlijk amper boeken. Heel soms, maar dan echt héél soms, heb ik het geduld ervoor. Veel liever bláder ik door een boek. Een boek met mooie plaatjes en niet veel tekst. Het meest dol ben ik op een vintage exemplaar. Gaat het dan over de natuur, vogels of de kamer-of tuinplanten dan duik ik daar zeker even in en meestal gaat ie ook mee naar huis. Waarom is het toch dat de illustraties van tientallen jaren geleden mij veel meer aanspreken dan die in de boeken van nu? Gelukkig kan ik in de kringloopwinkels mijn hart ophalen.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Heerlijk, die kringloopvondsten! Ik hou ook van het matte papier van oudere boeken en van de mooie illustraties. Volgens mij geniet ik ook sneller van een vondst die weinig heeft gekost. Iets duurs moet ook meer opleveren, nou ja zoiets......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oud en nieuw, ik heb sowieso een zwak voor mooie boeken.
    Zoiets moois vinden in de kringloop is sowieso een 'geluk'!.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe