Sugar & Spice

4.10.16Ik word zó ontzettend blij van de herfst. Het geeft me een extra gelukzalig gevoel. De kleuren en sfeer buiten, de extra knusheid binnen. Het warme deken gevoel ondanks dat het kouder wordt, zeg maar. De dingen die we weer 'mogen' eten, ook al zo fijn én lekker. Stoofpeertjes, stamppotjes en hachee. We bakten ook weer hartenkoekjes met koek-en speculaaskruiden. Daar zijn we hier allemaal dol op. Zoals je merkt ben ik in mijn nopjes met dit seizoen. Hopelijk geniet jij er ook zo van.


You Might Also Like

4 reacties

 1. Mooie sfeervolle foto's zoals inderdaad de herfst. Ook al ben ik meer een lente- en zomerpersoon!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Alet! :) Ik geloof dat ook meer mensen van de lente en zomer houden. Ik hou ook wel van de lente hoor, maar toch minder dan van deze periode.

   Verwijderen
 2. Ik word in elk geval blij van je foto's!
  De overgang van zomer naar herfst gaat bij mij niet van harte, maar ik heb al geknipoogd naar de kruidnootjes, er staat een flespompoen heel erg mooi te zijn en de kachel snorde al een paar keer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is fijn en dankjewel, Ageeth! Gelukkig onderga je de herfst niet al te slecht, als ik zo lees.... ;)

   Verwijderen

Subscribe