Thuis

19.10.16


Hoewel het één van mijn favoriete soort tv-programma's is moet ik er absoluut niet aan denken: Je inrichting compleet laten veranderen door iemand anders. Ik smul ervan wanneer ik het op tv zie, en ben ook vaak onder de indruk hoor, maar ik doe het gewoon liever zelf.


Voor mij geen dure of 'must have' accessoires. Ik hou het meest van zelfgemaakte dingen of mooie items uit de kringloop. Of nog liever, spullen die vroeger van mijn ouders of schoonmoeder zijn geweest en die nu heel goed bij ons interieur blijken te passen. Zoals de ketting hierboven die ooit van mijn lief's mam was. Zelf zou ik zoiets nooit dragen maar op deze manier, aan een takje, kan ik er ontzettend van genieten.


Oude krukjes en plantentafeltjes vinden met gemak hun weg bij ons naar binnen en onze dochter's favoriete stoeltje is ook een oudje. Ik kan me geen inrichting voorstellen zonder planten dus die staan er dan ook in overvloed.


Het herfstseizoen brengt de meest mooie schatten met zich mee. Kleine cadeautje's uit de natuur. Samen met dochter maakte ik een ketting van dennenappels en plakten we gezellig wat blaadjes op de muur.


Fijne spullen zoals deze maken het voor mij dat dit huis echt als mijn thuis voelt. Maar het meest onmisbaar is natuurlijk mijn gezin. En ik heb ze niet eens hoeven kopen of maken. Hoewel dochterlief wel een eigen creatie is natuurlijk. ;)

You Might Also Like

3 reacties

 1. Je eigen creaties zijn de beste, mooiste, leukste, .....
  Bij ons thuis vertelt ook bijna alles een verhaal <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er staat hier maar weinig in huis wat splinternieuw gekocht is en als het zo is staat het er heel lang. Veel dierbare dingen waar ik aan gehecht ben. Voor mij geen showroom interieur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee om die prachtige bijzondere ketting op deze manier een mooi plekje te geven!

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe