Advent

27.11.16


Vandaag over precies vier weken is het Eerste Kerstdag. Wat betekent dat het eerste adventskaarsje aan mag. Zoals eigenlijk met alles in ons interieur houd ik van vrij simpel, geen poespas. De DIY adventskaarsen werden dat dus ook.

De liefde voor Kerst is mij met de paplepel ingegoten. Mijn ouders, maar vooral mijn moeder, waren dól op Kerst. Helaas moet ik ze allebei al een tijd missen maar gelukkig heb ik de mooiste Kerst herinneringen. En niet alleen dat, we hebben op zolder ontzettend veel dozen staan vol met kerstspullen uit mijn ouderlijk huis. Elk jaar weer fijn om het één en ander van te gebruiken. Hoewel ik dit jaar allerlei DIY dingen in de boom wil en een keer geen kersthangers van mijn ouders, weet ik zeker dat er genoeg ander leuks te voorschijn gaat komen uit al die dozen. Volgende week mag ik van mezelf écht aan de slag. Ik kan niet wachten.

You Might Also Like

3 reacties

Subscribe