Sinaasappel sterren

11.11.16


Vorig jaar stak ik sterren uit sinaasappelschil. Ik droogde ze op de vensterbank en reeg ze daarna aan een touwtje. Het stond, stáát, super gezellig boven de open haard. Ik heb ze na de Kerst namelijk nooit weggehaald omdat het zo knus staat en sterren eigenlijk altijd wel kunnen. Ook in de kerstboom hing ik er wat. Een mooie bijkomstigheid is dat de sterretjes van vorig jaar, hoewel wat verkleurd, nog steeds heerlijk ruiken.

Dit jaar ben ik er wat vroeger mee begonnen. Voor in de boom wil ik vooral veel DIY dingen maken dus het verzamelen is al in volle gang. Ontzettend leuk ook om samen met je kind(eren) te doen. Ik kijk ook erg uit naar Sinterklaas maar ik kan niet wachten om straks helemaal los te gaan met het maken van 'Kerstige' dingen. Wat is dit toch een fijne tijd!

You Might Also Like

2 reacties

  1. Deze staan ook al heel lang op mijn lijstje. Misschien nu toch maar eens tijd maken om het te doen....... De geur moet heerlijk zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe