Los

8.12.16


En toen was het zover: Ik mocht los. Na een zeer geslaagde pakjesavond mocht de kerstboom naar binnen. Zoals elk jaar was de taak 'lichtjes inhangen' voor mijn man. Ook al ruimen we alles na Kerst weer netjes op, ik weet het op één of andere manier toch altijd weer voor elkaar te krijgen dat al die snoeren elkaars beste vrienden lijken en niet van plan zijn elkaar los te laten. Goed, de lichtjes gingen erin en de volgende ochtend zouden dochter en ik de boom versieren.


'Staat de kerstboom nu binnen?' was het eerste wat ze de volgende ochtend aan geluid produceerde. Kind van d'r moeder, nu al dol op Kerst. Na het ontbijt hingen we de boom vol met al onze zelfgemaakte hangers. We zijn er erg mee in onze nopjes, het ziet er zo gezellig uit. Ontzettend leuk dat alles wat er in hangt niet kant en klaar uit de winkel komt. De kerststal vond ik een aantal weken geleden bij de kringloop en die moest echt mee naar huis. Zo blij dat ik die niet heb laten liggen. Boven de eettafel hing ik wat geknutselde sneeuwvlokken en wat kerstgroen. Hartstikke leuk maar het verlangen naar echt sneeuw is hierdoor niet verdwenen natuurlijk. Ons huis komt al aardig in die fijne kerstsfeer maar ik ben nog lang niet klaar. Hoop dat jullie ook zo genieten van het huis 'kerstig' maken.

You Might Also Like

6 reacties

 1. Wow, erg onder de indruk van de kerstboom. Schitterend al die zelfgemaakte hangers!
  Leuk hè om het huis zo beetje bij beetje in de kerstsfeer te brengen.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er gezellig uit. Leuk je kerstboom zo origineel ingericht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi!! Ik weet niet op ik dit jaar in de mood voor kerst kom met al die examens. Ik geniet in ieder geval mee met jou en vele anderen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je! Een extra drukke tijd voor jou hè?! Geniet maar fijn mee hoor Ageeth! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe