Radio Kootwijk

27.12.16
Wat waren het twee heerlijke kerstdagen! Precies zoals ik ze wilde hebben. Hopelijk hebben jullie ook zo genoten. Stiekem ben ik wel een beetje sip dat het alweer voorbij is. Tja, ik ben nou eenmaal ontzettend slecht in het 'afronden' van ontzettend leuke dingen. Maar gelukkig aan 'leuke dingen' geen gebrek.

Zo gingen wij onlangs naar het prachtige Radio Kootwijk. In elk stukje natuur is het genieten geblazen en het is extra leuk wanneer je er nog nooit eerder geweest bent. Dat was nu het geval. Een bosgebied maar ook heidevelden, een zeer prettige afwisseling en op allebei ontzettend dol. Ik keek er naar uit.
Het stelde ook zeer zeker niet teleur. Wat is het daar mooi! Het monumentale zendstation valt natuurlijk niet te missen. Wat een bijzonder gebouw. Maar veel meer genoot ik van de rust, er was nauwelijks iemand, en van het uitzicht. Wat is het toch fijn als je zover van je af kan kijken. Ontspanning ten top!

Uiteraard nam ik weer mijn camera mee om wat natuur 'plaatjes' te schieten. Hierbij een kleine selectie. Ik geloof dat de natuur toch wel mijn favo onderwerp is om te fotograferen. Dat en mijn dochter natuurlijk. Maar zij voert de laatste tijd steeds een show op wanneer ze doorkrijgt dat ik een foto van haar wil maken. Gekkie. Maar goed, eens kijken waar ons volgende fijne natuur avontuur naar toe gaat. Ik heb er nu in ieder geval al zin in.You Might Also Like

2 reacties

  1. Wat fijn dat we even mee mogen genieten.
    Je weet het prachtig vast te leggen met je camera!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een bijzondere plek en prachtige natuur!

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe