Signatuur

31.12.16


Ik ben geen fan van foto's van onszelf in huis. Ook mijn man heeft er niks mee. Bij woonprogramma's praten ze vaak over het 'persoonlijk maken van je huis' wanneer ze de muur volhangen. Misschien is dat zo, ieder z'n smaak natuurlijk, maar ik denk dat wij zónder het huis ook heel persoonlijk hebben ingericht.

Waar ik dan wel weer warm voor loop zijn zelfgemaakte dingen. Ook die van onze bijna drie en een half jarige dochter. Ze kan sinds kort papa en mama schrijven. Dan ben je als ouder uiteraard zo trots als een malle. Het leek me wel leuk om die stukjes papier in te lijsten en zo geschiedde het. Daar kan geen poster tegenop!

Ik wens iedereen wie dit leest een gezellige jaarwisseling en een ontzettend mooi en gezond 2017!

You Might Also Like

2 reacties

  1. Minstens zo mooi en persoonlijk die zelf geschreven briefjes.......
    De allerbeste wensen voor 2017✨

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe