Vijftig Tinten Grijs

11.12.16

Donkere dagen voor Kerst. Dat waren de dagen van afgelopen weekend zeker. Ik zag vijftig tinten grijs. Minstens. Maar de natuur was indrukwekkend zoals altijd. Helaas was het niet heel koud. Het liefst voel ik een ijskoud windje tegen mijn wangen. Dat heel je gezicht gloeit zodra je weer naar binnen gaat.Het was duidelijk dat hier heel veel bevers zitten. Knap hoor hoeveel geduld ze hebben voor het doorknagen van een boomstam. Ik was blij dat ik onlangs echt waterdichte laarzen voor onze dochter had gekocht. Voordat we het wisten stond ze alweer met d'r voeten in het water. Nee, een tutje is ze niet. Gelukkig maar. Lekker ontdekken en spelen in de natuur. Niets is mooier dan dat. We moeten dit snel weer doen.

Een fijne nieuwe week voor wie dit leest. Nog maar twee weken en dan is het Kerst.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Mooi! Ik zag een foto van mijzelf en ook vijftig tinten grijs ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer schitterende en mooie sfeervolle foto's!
    Wat voor weer dan ook in de natuur is altijd van alles te ontdekken en te bewonderen!

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe