Veronderstellingen

12.1.17


Misschien had je het al eens opgepikt in mijn blogposts. Onder de 'About me' staat het trouwens ook: Ik ben dól op de herfst en winter! Ik hou zó van de bijbehorende kou en de grijze luchten. Ik zou het altijd verkiezen boven de lente en de zomer. Overigens ben ik ook best gecharmeerd van mooie lentedagen maar de temperatuur hoeft van mij echt niet boven een 22 graden uit te stijgen.

Ik kan echt genieten van regen. Tegen de ramen, ja, maar ook wanneer ik er in loop. Het heeft gewoon iets. Men voorspelt sneeuw en vriesweer, ik ben benieuwd. Maar het ziet er veelbelovend uit volgende week: vorst met een zonnetje. 'Gezond weer' zou mijn moeder gezegd hebben.


Mensen vinden het over het algemeen maar vreemd. 'Huh, je hoort toch niet van kou en regen te houden?' Maar ik vind het toch ook niet absurd wanneer zij van de daken schreeuwen dat ze blij zijn wanneer het lente of zomer is?! Veel mensen denken nu eenmaal dat iedereen vindt wat hij/zij ook vindt en dat is in ieder geval niet van de herfst of winter houden. Laat iedereen fijn zelf beslissen waar hun voorkeur naar uit gaat. Live and let live.

p.s.: Ontelbare keren op tv gehoord: 'De droom van elke vrouw, een walk in closet.' Ik wil potverdorie helemaal geen walk in closet! Ook weer zo'n veronderstelling.... Misschien ken jij er een paar waar jij kromme tenen van krijgt?

You Might Also Like

5 reacties

 1. Nou, die walk in closet hoef ik ook niet hoor haha....
  Mooi winterweer d.w.z koud, droog en als het even kan wit vind ik prachtig!
  Waterkou en regen heb ik iets meer moeite mee, alhoewel regen en storm als ik lekker warm in mijn bed lig heeft ook wel wat...........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het grappige is dat mijn vriendinnen ook geen walk in closet willen. Vraag me hardop af welk 'type vrouw' dat juist wel wilt....de 'fashionista' sowieso lijkt me, haha. Fijn dat jij ook zo van de kou kan genieten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind regen ook helemaal niet erg, lekker weer om binnen te zitten of thee met elkaar te drinken. Maar mijn voorkeur gaat uit naar de zomer. Ik hou van zon en warmte. En ik hoef ook geen walk in closet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind regen ook helemaal niet erg, lekker weer om binnen te zitten of thee met elkaar te drinken. Maar mijn voorkeur gaat uit naar de zomer. Ik hou van zon en warmte. En ik hoef ook geen walk in closet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben een zomermens, daar word ik blij van. Ook omdat ik kou absorbeer en dat wordt met de jaren erger.
  Ik krijg jeuk van de aannames dat alle vrouwen van winkelen en geld uitgeven houden.

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe