De Griep

26.2.17


Afgelopen week was ik een paar dagen ziek. Ziek met een hoofdletter Z. 'I was puking my guts out' als een malle. Tja, dat klinkt toch iets gezelliger dan wanneer ik het in het Nederlands zou typen. Ik was als mama zijnde nog nooit zó ziek geweest. Wel eens flink verkouden maar nog nooit écht ziek. Ik wist me de laatste keer nog goed te herinneren. Stom hè, maar dat heeft destijds indruk op me gemaakt, hoe ziek ik toen was. Het was nl. een dag voor mijn 30e verjaardag. Inmiddels zijn we tien jaar verder dus mag ik absoluut niet klagen wat betreft het ziek zijn. Maar hoe toevallig is het om dit keer een kleine twee weken na m'n 40e verjaardag weer zo ziek te zijn?! Of bestaat toeval gewoon niet?

Niet een heel spannend onderwerp voor een blogpost, ziek zijn. Maar het was nogal de rode draad van mijn week. Vooral ook omdat ik nog probeerde leuk en gezellig te doen voor onze dochter maar om de haverklap een exit moest maken. En dan ga je het toch weer missen, een opa en oma. Iemand bij wie jíj even kind kan zijn en waarvan je zeker weet dat zij goed voor die van jou zullen zorgen. Dat ook met alle liefde zouden willen doen. Gelukkig kon mijn man de volgende dag vanuit huis werken en ben ik inmiddels weer helemaal bijgetrokken. Gelukkig maar want we hebben nu een weekje vakantie waar ik fijn van wil genieten. Een mooie nieuwe week voor iedereen wie dit leest en oh, sorry voor mijn geklaag. ;)

You Might Also Like

3 reacties

 1. Je hebt een prettige manier van klagen hoor dus sorry is niet nodig. Fijn dat je er weer doorheen bent. Inderdaad de echte griep is zo akelig dat hij zich in je geheugen vastzet. Maar nu lekker vakantie. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niets erg hoor om over deze vreselijke griep te klagen, man, man , wat ben ik er ziek van geweest, dus ik begrijp je helemaal.
  Geniet van deze week en kom lekker bij
  Met warme groet Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je klaagt maar raak hoor! Ik was in december geveld en dat heeft een aantal weken geduurd. Ik hoop de je inmiddels weer fitter bent.

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe