Favoriet

10.4.17
We brachten weer eens een bezoekje aan het bos. Hoewel ik ook graag naar de heide ga of naar de zee en het leuk vind om rond te dwalen in de uiterwaarden, ben ik toch echt een bos mens. De geur, de spannende bospaadjes, het licht...ik ben ontzettend verliefd op álles! Het voelt elke keer weer als thuiskomen.
Ik bedenk me tijdens de wandeling ook vaak hoe heerlijk het moet zijn voor een dier om hier te wonen. Neem nou de muis. Hoeveel beter heeft ie 't in het bos dan z'n soortgenoot in een kooitje bij de dierenwinkel? Wachtende op iemand die hem wellicht zal kopen als maaltje voor zo'n enge slang?! Ja, in het bos hebben de dieren het nog zo slecht niet. En op mijn beurt ben ik dankbaar dat ik hier met mijn gezin van kan genieten. Wat was het weer fijn.You Might Also Like

2 reacties

  1. Wie nog niet van het bos houdt, gaat dat doen door je foto's. Je laat zien wat jouw ogen zien en je hart voelt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een lieve reactie Ageeth! :) Ik maak de natuur foto's met zoveel plezier!

      Verwijderen

Subscribe