OUD A.U.B.

20.4.17


Op TV hoorde ik dat men met de paasdagen massaal naar een woonboulevard trekt. Mij niet gezien. Vreselijk lijkt me dat. Van de meeste woonwinkels ben ik al niet gecharmeerd. En dan komt daar nog bij dat je er waarschijnlijk schuifelend doorheen moet omdat iedereen voor je voeten loopt... Van winkelen hou ik sowieso niet echt. Een hele dag shoppen? Een nachtmerrie! Winkel in, winkel uit, kleding passen en met een rood aangelopen en verhit hoofd het hokje weer uit... Hou jij ervan?

Ik hou van oud. Van oude spullen en oude kleding. Het liefst struin ik websites af voor de leukste vintage items. Of duik ik uiteraard de kringloopwinkel in. Met de zomer in aantocht zoek ik nu vooral naar oude jurkjes. Jurkjes zoals hieronder. Onlangs kocht ik er drie voor amper tien euro per stuk. Hoe geweldig is dat? Ontzettend veel dingen zijn oud zoveel leuker!


You Might Also Like

6 reacties

 1. Nee mij vind je ook niet op een woonboulevard of een tuincentrum of attractiepark tijdens de pasen. Oud is leuk. Leuke jurkjes. Ik wilde dat ik zo stoer was dat ik ze dragen durfde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Durf je vast wel toch?! Bedankt voor het complimentje in ieder geval. :)

   Verwijderen
 2. Hahaha, ik vind winkelen een verschrikking. En weet pas weer thuis wat ik had willen kopen. Onze inrichting is een mengelmoes van oud en nieuw, verleden en heden en een mix van ons samen (en dat valt nog niet meer) en een praktisch leven met oog voor schoonheid en details. Ik ben een diehard-spijkerbroeken-drager. Dat heb ik mij op jonge leeftijd voorgenomen, want wat ik zag bij (oudere) vrouwen beviel mij geenszins. Je jurkjes vind ik trouwens echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het leuk hoe je dat 'zegt' Ageeth...'wat ik zag bij (oudere) vrouwen beviel mij geenszins'. Volgens mij ben je nog een jonge blom hoor, maar sowieso lekker dragen wat je zelf fijn vindt.

   Verwijderen
 3. Bij winkelen denk ik aan een oud stadscentrum, leuke en kleine gezellige boetiekjes, veel pauzes voor een kopje koffie en een lekker broodje, samenzijn met vriendinnen en veel praten en lachen. En dan het liefste op een rustige doordeweekse dag. En dat vind ik dan heerlijk. Ik verwijd zoveel mogelijk drukke winkelcentra en/of grote winkels want dat vind ik dus ook verschrikkelijk. Ik heb een voorliefde voor bijzonder, apart, mooi, handwerk en dus ook oud! Je jurkjes zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd heel veel pauzes voor kopjes koffie en lekkere dingen. Als het dan toch moet...dan zijn dat de leukste momenten! ;)

   Verwijderen

Subscribe