Bij ons thuis

14.5.18


In mijn hoofd heb ik al minstens vijf keer gedacht 'ik ga vanavond eindelijk weer eens een blogpost schrijven'. Mínstens! Inmiddels dateert mijn vorige blogpost alweer van begin april. Jammer want zo had ik het niet bedacht. Soms lopen dingen anders en dendert daarbij de tijd voorbij als een malle. Wie mij volgt op IG weet dat wij ondertussen al heerlijk in ons nieuwe huis zitten en dat we het heel goed hebben hier.  Maar oh oh, wat was de laatste klusperiode zwaar. Ruim twee en een halve week zijn wij elke dag om 7u opgestaan, aten we ontbijt en vertrokken we naar ons, toen nog, toekomstige huis. Vaak, lees meestal...kwamen we 12 uur later pas weer terug in ons huurhuis. Niet dat we nu al klaar zijn met alles maar we mogen toch wel stellen dat het de inzet waard was. Voelde het huis en de omgeving al geweldig, steeds als er weer een kamer af was werd het echt ons. En toen op 18 april onze spullen uit NL werden gebracht, wat een feest!...en langzaamaan alles een plekje kreeg waren we écht bij ons thuis!

Klik hier voor de 'before' foto.
Hoewel er nog echt wel het één en ander gedaan moet worden plannen we regelmatig een dag waarop  we geen klusjes doen. Haast is er niet meer, de spullen uit NL zijn al gearriveerd. In de toekomst willen we de keuken en badkamer aanpakken maar voordat we dat doen willen we eerst goed nadenken wat onze precieze wensen zijn. Er leven en op goede ideeën komen. Onze dochter voelt zich hier als een vis in het water. Dolblij is ze, met onze grote tuin en de paarden als buren. Haar kamer valt ook reuze goed in de smaak. De eerste dagen hoorde ik steeds 'ik kan hier heel veel plezier maken'. Deze slaapkamer was de eerste die ik inrichtte. Ik wilde graag dat ze na vier maanden weer een fijne kamer kreeg. Volgens mij is dat wel gelukt. Bij de blogpost heb ik overigens twee foto's van de vorige bewoners onder een link geplaatst. Als je daar op klikt zal je 'm zien. Misschien wel leuk om te bekijken hoe de keuken en dochter's kamer er hiervoor uit zag. De linkjes staan onder een keuken en slaapkamer foto.

Voor nu wens ik iedereen wie dit leest een mooie week verder. Ik hoop sneller wat van me te laten horen dan de laatste keer!
Klik hier voor de 'before' foto.
SaveSave

You Might Also Like

8 reacties

 1. Mooi, mooi en mooi.
  Ik ben fan van je behang-keuzes!!!!!
  XxX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Alet! :) Ik ben zelf ook helemaal verliefd op al het behang.

   Verwijderen
 2. Het wordt echt al jullie huis, ook zo fijn dat je je eigen spullen weer hebt. En je draagt zweedse klompen, prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja we hebben erg naar die dag uitgekeken, dat het verhuisbedrijf met onze spullen uit NL kwam. Dank je....de klompen lopen ook zó lekker.

   Verwijderen
 3. Allemachtig prachtig. Dat behang! Het Zweedse leven is nu echt begonnen. Geniet met volle teugen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie eigen paradijsje! Prachtig, ook dat behang!

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe