Loveprinted

10.10.18Er is nieuws. Super leuk nieuws! Iets wat ik nu eindelijk ga vertellen. Het gaat om het volgende... Heel binnenkort openen wij een webshop genaamd Loveprinted! Woehoe! Al langer liep ik met het idee om 'iets met mijn foto's' te gaan doen. Wilde ik graag meer dan ze alleen maar hier en op IG laten zien. 

Ik zou het zo leuk vinden, een hele eer, wanneer mensen mijn foto als poster aan de muur zouden willen hangen. Mooi ingelijst of nonchalant met masking tape. Of in de toekomst een setje kaartje van mijn foto's zouden willen kopen. Die dan met een boodschap op de achterkant naar hun geliefde zouden sturen. Of de kaarten gewoon fijn zelf willen houden voor 'de mooi'. Zo zijn er nog meer leuke ideeën!

Het geluk en plezier wat ik met het fotograferen beleef wilde ik nóg meer delen!


En zo geschiedde het dat mijn webdesigner man een webshop ging bouwen. Het is zo ontzettend fijn om samen aan zo'n project als deze te kunnen werken! Ik ben er ook heel erg trots op! Mocht jij overigens iemand kennen, of wellicht ben je zelf zo'n iemand, die graag een (nieuwe) website voor zijn of haar bedrijf wil hebben (of een logo), dan ben je bij mijn man aan het goede adres. Klik hier voor meer informatie over hem en zijn bedrijf Värmland Design.

Helemaal bovenaan vind je een sneak peek van de webshop. Ik ben er meer dan blij mee! Binnenkort zal deze online gaan. Uiteraard hou ik je hier op de hoogte. Maar wil je echt helemaal niks missen dan zou ik het heel leuk vinden wanneer je ons volgt via @loveprinted op Instagram.

Hieronder is één van de prints te zien. Deze zal, zoals elke poster, in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Zie ik je binnenkort in onze virtuele winkel? Dat zou ik geweldig vinden!

You Might Also Like

3 reacties

Subscribe